Unele dintre cele mai bune carcase pentru iPhone 7

Unele dintre cele mai bune carcase pentru iPhone 7

Un iPhone 7 este un smartphone premium, construit la cele mai inalte standarde de calitate. Daca esti proaspatul posesor al unui astfel de device, felicitari! Sa-l stapanesti sanatos! Ne permitem insa, sa iti dam un sfat: protejeaza-l cu o carcasa de calitate, merita investitia. Esti in cautarea celor mai bune accesorii telefoane? Acceseaza AccesoriiGsm.ro.

Apple Smart Battery Case. Continue reading »

Cele mai speciale tipuri de huse pentru telefoane

Cele mai speciale tipuri de huse pentru telefoane
Daca esti o persoana pasionata de tot ce inseamna IT&C, daca iti place sa ai grija de gadgeturile tale sau pur si simplu esti foarte atent cu lucrurile pe care le detii, acest articol este pentru tine.

Azi, o foarte mare parte a populatiei din lumea civilizata foloseste un telefon mobil. Dintre acestia, majoritatea utilizeaza un smartphone (cunoscut si ca telefon inteligent).

Iar acest instrument de comunicare are un rol tot mai pronuntat, in vietile noastre. Pentru ca in ultimii ani si-a depasit simplul statut de unealta de comunicare audio. A devenit un gadget de lifestyle, un incredibil ajutor in traficul rutier, in bucatarie, la locul de munca sau la birou. Continue reading »

Cum sa iti personalizezi carcasa de protectie a telefonului

Cum sa iti personalizezi carcasa de protectie a telefonului
Fiecare dintre noi este diferit si ne dorim ca si lucrurile noastre sa fie diferite. De aceea ne cumparam haine care sunt altfel fata de cele purtate de cei apropiati, ne tundem altfel, conducem alte masini si avem alte obiceiuri.

Acelasi lucru ne dorim sa se intample si cand vine vorba despre posesiunile noastre. De aceea multe persoane isi personalizeaza masinile, bicicletele, casele si chiar si hainele pot oricand sa capete un nou nivel de originalitate (prin imprimare, spre exemplu).

Ce ne facem insa cand vine vorba despre dispozitivele pe care le cumparam? Pana la urma, acestea seamana intre ele si rareori le putem cumpara in alte culori decat cele standard. Continue reading »