Logitech C525 – cel mai versatil webcam

Logitech C525 – cel mai versatil webcam
Logitech c525 de 40 de dolari, nu este cea mai performanta camera web a celor de la Logitech, dar foarte probabil poate aspira la titlul de cea mai versatila camera a acestei companii. Angels of love, este locul in care poti afla cele mai multe informatii despre videochat!

Acest webcam are foarte multe optiuni pe care altele din aceeasi categorie de pret, nu le au. Comparand doar calitatea video, putem spune ca c310 de la aceeasi companie, este probabil mai performanta, avand si acelasi pret, dar unghiul de vizualizare al lui c310 poate fi schimbat doar pe verticala si nu se ataseaza foarte bine la un monitor de tip desktop. Continue reading »

Camere IP, tehnologie noua, avantaje mari

Camere IP, tehnologie noua, avantaje mari
Un sistem de supraveghere nu (mai) este un sir intreg de cabluri trase de la fiecare camera de supraveghere la DVR, la monitoare, cu pereti gauriti si pereti capitonati cu cabluri si sisteme de prindere.

Camerele de supraveghere de tip IP (Internet Protocol) permit inregistrarea si transmisia de imagini fara cabluri, prin wifi. O camera de supraveghere IP, sau o camera de retea, sau o camera web este unul si acelasi lucru. Pe langa faptul ca nu ai cabluri peste tot, ai si imagini de o calitate mult mai mare.

Camerele de supraveghere sunt practic de doua tipuri, camere analogice si camere IP. Deci camerele IP reprezinta o categorie foarte mare. Camere de interior IP, precum si camere de exterior, gasesti la Ordis.ro, aceste camere pot fuctiona in ambele medii. Din punct de vedere tehnologic acestea sunt net superioare camerelor analogice. Continue reading »