Case la cheie sau apartamente de lux?

Case la cheie sau apartamente de lux?
Atunci cand iti doresti sa achizitionezi o locuinta, esti oarecum pus in fata unei alegeri de care poate depinde tot viitorul tau si a celor drafi tie.

Avand un buget alocat acestui lucru, ipoteza achizitionarii iti prezinta doua ramificatii: fie sa alegi cumpararea unei case la cheie, fie sa achizitionezi un apartament intr-o zona centrala a orasului.

Intre case la cheie si apartamente pana nu demult exista o adevarata competitie din care apartamentele ieseau in mod clar castigatoare. Acest lucru se datora faptului ca ipoteza detinerii unei proprietati in centru orasului, aproape de toate facilitatile, parea o idee mai buna decat oricare alta. Continue reading »

Cele mai scumpe terenuri din Romania raman in continuare in Bucuresti

Cele mai scumpe terenuri din Romania raman in continuare in Bucuresti

Capitala a fost intotdeauna o atractie nu doar pentru strainii investitori, dar si pentru ceilalti locuitori ai Romaniei, care au fost in mod constant captivati de viata din Bucuresti, cu tumultul ei galagios. Nu degeaba i se zice „Micul Paris”, asa ca, inca o data, Bucurestiul ne demonstreaza ca, atunci cand cand vine vorba de preturi terenuri in capitala, luxul nu doar ca se plateste, dar se si intretine scump.

Drept urmare, persoanele interesate de achizitionarea unui teren intravilan in Bucuresti, trebuie sa aiba un buget generos, caci, asa cum arata si studiile de piata, intr-adevar, cele mai scumpe terenuri din Romania raman in continuare in Bucuresti.

Varietatea motivelor pentru care o persoana ar fi interesata la modul real de a investi in terenurile din Bucuresti difera, de la individ la individ. Cert este insa faptul ca, indiferent de nationalitatea celui care cumpara un teren in Bucuresti, acest lucru este privit ca o investitie, una de durata, care, pentru a se dovedi a fi profitabila in timp, necesita la momentul actual mari sacrificii financiare, economii care nu se pot face fara risc, fara dorinta si speranta de a reusi in planul de afacere propus. Continue reading »

Pretul biletelor companiei low-cost Blue Air

Pretul biletelor companiei low-cost Blue Air
Asa cum sugereaza si titlul, in continare ne vom concentra atentia pe pretul biletelor companiei aeriene low-cost Blue Air, prima companie romaneasca si cu capital privat, lansata in anul 2004. Dintre destinatiile pe care le puteti alege cu aceasta companie enumeram Stuttgart, Salonic, Roma, Napoli, Lyon si altele.

Un zbor de avion low-cost din Bucuresti catre Stuttgart decoleaza la 07:05 si aterizeaza la 08:30, zborul durand aproape 2 ore. Pretul biletelor variaza intre 107 euro in perioada lunii septembrie ajungand sa fie cel mai scump in aprilie sau august, 137 de euro. Continue reading »