Cum sa faci backup pe orice smartphone?

In acest articol vom incerca sa-ti aratam pasii pentru a efectua un backup general pe smartphone-ul tau, fie el unul cu Android, un iPhone, un Windows Phone sau un Blackberry. Cauti un service telefoane bun? Intra pe ServiceGsm.ro.

Probabil ca te-ai confruntat deja cu situatia de a-ti pierde telefonul sau pur si simplu de a-l strica iremediabil, fara sa mai poti recupera de pe acesta nici un fel de date. Fara a mai putea recupera datele, probabil ca ai pierdut accesul la multe numere de telefon din agenda, pe care nu le mai stii si care erau foarte importante pentru tine. Continue reading »

Nuante incantatoare pentru buze

Nuante incantatoare pentru buze
Fete si femei fiind, suntem mereu in tendinte. Am observat ca de o vreme incoace se poarta pe buze tot felul de nuante traznite. Este in mare voga nuanta burgundy, acel visiniu inchis care uneori este purtat chiar si cand nu este cazul, in mijlocul zilei.

Stim ca tot ce este inchis sau strident este ideal pentru o ocazie speciala sau pur si simplu pentru seara. Aceste culori tari si inchise dau senzatia de un alb mai intens al dintilor, asa ca poarta-le cu incredere. Pentru restul situatiilor avem la dispozitie alte culori disponibile: roz, nuante de rosu, nude-uri sau transparente. Cele mai frumoase si vii nuante de rujuri le gasesti la e.l.f.!

Ce este foarte tare la acest site e.l.f. este ca au intotdeauna reduceri si discounturi. Preturile sunt foarte avantajoase; as putea spune mai mult decat accesibile pentru calitatea pe care o ofera. Cu siguranta ai auzit de acest brand pana acum. Este folosit si de cele care locuiesc in State! Continue reading »