Ce sunt ciocanele rotopercutoare?

Ce sunt ciocanele rotopercutoare?

Ciocanele rotopercutoare sunt acele unelte electrice care sunt prevazute cu burghie si care actioneaza prin succesiuni repetate de lovire.

Ei bine, in momentul in care discutam despre ciocane rotopercutoare trebuie sa precizam faptul ca acestea imbina foarte bine atat caracteristicile masinilor de gaurit, cat si caracteristicile ciocanelor demolatoare.

Fara doar si poate, cel mai des se pot intalni asemenea unelte in domeniul constructiilor, unde sunt folosite in fiecare zi de catre mesteri si profesionisti. Se pot gasi pe piata si ciocane rotopercutoare hobby, adica ciocane rotopercutoare care se pot folosi doar ocazional.

Continue reading »

Utilajele ideale pentru constructii

Utilajele ideale pentru constructii

Constructiile au constituit inca din perioade stravechi o ocupatie de baza a oamenilor. Acestea au necesitat intotdeauna o forta de munca numeroasa, dar mai ales utilaje necesare pentru constructii.

Astazi marile proiecte de constructii se realizeaza cu utilaje de ultima generatie acestea contribuind din plin la finalizarea rapida a lucrarilor. Aceste utilaje pentru constructii se gasesc in numeroase magazine clasice cat si in magazine online care sunt specializate pe astefel de vanzari.

Dintre aceste magazine se remarca  Epinvest.ro, acesta oferind numeroase tipuri de utilaje pentru constructii care sunt comercializate la preturi extrem de avantajoase unele facand parte din promotiile magazinului. Continue reading »