7 sfaturi pentru cei care isi construiesc singuri piscina

7 sfaturi pentru cei care isi construiesc singuri piscina
Indiferent ca aveti o casa dotata cu gradina si curte sau o pensiune suntem convinsi ca v-ati gandit macar odata la posibilitatea de a va putea racori vara intr-o piscina care sa fie construita asa cum va doriti si care sa aiba si un pret accesibil si in acelasi timp sa aveti si un spatiu ideal pentru musafiri.

Achizitionarea unei piscine nu este o decizie pe care sa o luati arbitrar si in mod cert v-ati lovit de mai multe intrebari legate de piscina pe care urmeaza sa o construiti. Asa cum atunci cand cumparati electrocasnice cereti pareri persoanelor care se pricep si cautati informatii pe internet la fel ar trebui sa faceti si atunci cand analizati posibilitatile pentru viitoarea piscina. Continue reading »

Modalitati de masura a performantei unei lanterne

Modalitati de masura a performantei unei lanterne
Dupa cum bine stim, pretul unei lanterne poate sa varieze de la cativa lei, pana la cateva sute de lei. Insa care este justificarea unei asemenea diferente de costuri, ne intrebam adesea. De ce o lanterna poate sa aiba un pret atat de piperat?

Pana la urma, orice lanterna indeplineste o singura misiune, nu? Aceea de a produce lumina. Chiar daca indignarea noastra poate sa para justificata, o privire mai atenta la performantele diferite ale acestor lanterne ne poate aduce toate raspunsurile de care avem nevoie. Continue reading »

Cum functioneaza si cum se monteaza fosele septice?

Cum functioneaza si cum se monteaza fosele septice?Doriti sa va construiti o locuinta in judetul Cluj? Ati gasit firma de constructii Cluj potrivita pentru realizarea constructiei, insa nu puteti beneficia de canalizare si doriti sa obtineti mai multe informatii despre principiul de functionare al unei fose septice?

Din fericire, firmele de constructii Cluj, precum este si DKR Construct, ofera servicii variate, precum si cele de montare fose septice, pe site-ul acestei firme, wwwdkrconstruct.ro fiind puse la dispozitia vizitatorilor mai multe detalii cu privire la activitatea acesteia.

Fosa septica este un recipient montat in pamant ce colecteaza apa menajera produsa in interiorul unei locuinte. Se poate construi din fibra de sticla, polietilena sau din beton, atat pe loc, cat si din prefabricate. Pentru a monta fosa septica, este important sa obtii toate avizele necesare, precum certificat de urbanism si autorizatie de construire, care se pot obtine doar daca fosa dispune de agrement de mediu si agrementare tehnica. Continue reading »