Cat de utila este incarcarea wireless pentru terminalele iPhone?

Cat de utila este incarcarea wireless pentru terminalele iPhone?

Fara doar si poate, terminalele iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X sunt cele mai reusite telefoane scose vreodata pe piata de catre gigantul brand american Apple, insa ele sunt si printre cele mai performante telefoane scoase vreodata pe piata.

Ei bine, utilizatorii au asteptat cu mare nerabdare aparitia acestor terminale pe piata, insa tinand cont de preturile mari pe care acestea le au, nu foarte multi utilizatori si le permit momentan.

Un prim amanunt interesant este acela ca aceste terminale, au incarcare wireless integrate de catre brandul american Apple, asa ca telefoanele se pot incarca wireless, folosind un incarcator wireless. Continue reading »

Din ce cauza se poate defecta telefonul?

Din ce cauza se poate defecta telefonul?

Cu totii ne-am bucurat acum cativa ani buni de zile cand am vazut ca pe piata incep sa apara tot felul de telefoane inteligente, si ca telefoanele mobile, vechi, care aveau butoane au fost inlocuite cu celebrele smartphone-uri din zilele noastre.

Intr-adevar, telefoanele inteligente din ziua de astazi sunt o necesitate, pentru ca pur si simplu te ajuta in orice situatie. Odata conectat la internet, poti sa tii legatura cu prietenii din alte tari, poti sa postezi  tot felul de poze pe retelele de socializare, poti sa te informezi in legatura cu absolut orice. Continue reading »

Ce tip de baterie auto vi se potriveste?

Ce tip de baterie auto vi se potriveste?
Atunci cand cumparati baterii auto este indicat sa alegeti tipul de baterie care se potriveste masinii pe care o aveti ca si amperaj si dimensiuni.

De fiecare data este binevenit un plus de capacitate pentru automobil dar nu peste 30 de procente din valoarea prescrisa din fabrica. Nu cumparati baterii mai mici decat necesitatile masinii pe care o aveti. Va recomandam sa aruncati o privire si pe baterii auto Bosch.

De asemenea, trebuie sa cititi cu atentie certificatele de garantie pentru acumulatori si sa tineti cont de indicatiile care fac referire la montare, intretinere si regim de incarcare sau conditii ale garantiei. Continue reading »

Ce sunt incarcatoarele portabile pentru acumulatori?

Ce sunt incarcatoarele portabile pentru acumulatori?

Ti s-a intamplat vreodata sa ramai fara baterie exact atunci cand iti era lumea mai draga, in mijlocul unei discutii foarte incitante? Sau ti s-a inchis vreodata telefonul atunci cand tocmai faceai trecerea spre un alt nivel de joc, jocul care te prinde atat de mult incat uiti si de cafea si de tigara?

Ai stat si te-ai gandit ca pana si ceea ce inseamna acumulatori originali telefoane pot ceda la un moment dat? Daca nu, atunci poate ca ar trebui sa te intereseze urmatorul produs, deoarece el te poate salva exact in momentele in care ai cea mai mare nevoie de baterie pentru telefonul tau. Continue reading »