Cele mai bune telefoane sub 150 de dolari

Cele mai bune telefoane sub 150 de dolari
In ziua de astazi, telefoanele high end, cele din top, atrag toata atentia consumatorilor, dar acestea de obicei costa destul de mult si majoritatea nu si le pot permite, cumparand device-uri mai ieftine. Daca esti interesat de cele mai bune reparatii telefoane Bucuresti, intra pe Service-Gsm-Bucuresti.ro!

Un lucru foarte bun ar fi acela ca smartphone-urile din segmentul de buget, au inceput sa devina cu timpul din ce in ce mai bune, iar acum poti sa-ti cumperi un telefon foarte bun, cu pana la 150 de dolari.

Desigur, la acest nivel de pret, trebuie sa te astepti la anumite compromisuri fata de categoria de pret de peste 200 de dolari sa zicem, dar poti gasi telefoane “bune la toate” si sub aceasta suma. Exista cateva modele de astfel de telefoane care nu au primit un review pana in momentul de fata, dar noi vom incerca sa va prezentam cateva: Continue reading »

Ce proprietati trebuie sa aiba o camera spy?

Ce proprietati trebuie sa aiba o camera spy?
Daca alegi sa achizitionezi o camera spy, trebuie sa stii ca aceasta trebuie aleasa cu mare atentie. De cele mai multe ori, o astfel de achizitie vine la pachet cu un scop.

Fie ca vrei sa iti urmaresti angajatii, fie ca vrei sa iti urmaresti partenerul de viata sau pur si simplu vrei sa stii ce se intampla cu copilul tau, o astfel de camera trebuie sa indeplineasca un rol. Acest rol poate sa fie indeplinit doar in conditiile in care dispozitivul respecta cateva reguli de calitate. Continue reading »

Cele mai scumpe aplicatii din lume

Cele mai scumpe aplicatii din lume
iPhone 6 este un telefon lansat destul de curand, iar cei care si l-au cumparat cu siguranta isi permit sa-si cumpere si un incarcator iPhone 6 auto si retea, deoarece pretul unui astfel de incarcator e nimic pe langa pretul telefonului in sine. E bine sa ai mereu la indemana un astfel de incarcator pentru a-ti putea incarca telefonul cu usurinta atunci cand bateria e aproape gata.

Un incarcator iPhone 6 auto si retea are asa cum spuneam un pret mic. Nu gresim nici daca spunem ca pretul e incredibil de mic. Nu ti-l spunem insa noi, ci te lasam sa-l descoperi singur de pe Magazingsm.ro.

Toate smartphone-urile sunt dotate cu tot felul de aplicatii. Majoritatea descarca aplicatii gratuite. Te-ai gandit insa vreodata care sunt cele mai scumpe aplicatii din lume? Daca esti interesat, le vei afla in cele ce urmeaza. Continue reading »