Ce costume trebuie sa aiba un barbat in garderoba?

Ce costume trebuie sa aiba un barbat in garderoba?

In ultimele decade popularitatea costumelor barbatesti a intrat intr-un declin desi costumul barbatesc este inca o piesa de rezistenta din garderoba barbatilor.

In viata fiecaruia se petrec evenimente sau este necesara participarea la anumite evenimente, de aceea, costumul nu ar trebui sa lipseasca din garderoba niciunui barbat.

Cu toate ca tendintele se schimba de la un an la altul, costumul barbatesc nu isi pierde din eleganta atunci cand este imbracat.

Daca pentru femei este foarte dificil sa aleaga o tinuta de seara sau o tinuta eleganta pentru diferite evenimente pentru barbati pare mai usor, exista mai putine reguli care daca sunt respectate reusita va fi garantata.

Continue reading »

Cadoul ideal pentru un barbat

Cadoul ideal pentru un barbat

Cu siguranta in momentul in care vrei sa surprinzi un barbat important din viata ta cu un cadou minunat, trebuie sa te gandesti la ceva unic, la un cadou de care sa isi aminteasca mereu cu drag.

Chiar daca de regula produsele cosmetice sau produsele de igiena si intretinere corporala nu se ofera drept cadou, ai putea sa ii cumperi barbatului special din viata ta un gel de dus de la Gautier, iar aici ai putea sa iti indrepti atentia spre gelu lde dus Jean Paul Gautier Ultra Male de 200 de mililitri.

Continue reading »