Ce trebuie sa stim despre un laptop refurbished cu procesor i7?

Ce trebuie sa stim despre un laptop refurbished cu procesor i7?

Cand vorbim despre laptopuri trebuie sa ne gandim in mod serios la procesoarele acestora. Nu trebuie sa ne fie indiferent ce fel de procesor ne alegem, pentru ca acesta reprezinta un element cheie intre componentele unui laptop.

Fara doar si poate, procesorul reprezinta cea mai importanta componenta a unui laptop care influenteaza direct performanta dispozitivului. Datorita faptului ca pe piata exista o multitudine de procesoare multi consumatori sunt total nedumeriti si neavand multe cunostinte IT, nu stiu ce sa aleaga cand vine vorba de aceste produse.

In cele ce urmeaza vom explica pe scurt de ce este asa de important un procesor de laptop. Vom analiza procesorul unui laptop refurbished i7. Puterea de care dispune un procesor influenteaza direct viteza de reactie la comenzi a device-ului, dar totodata si capacitatea sa de a functiona mult mai rapid in conditiile in care acesta trebuie sa indeplineasca numeroase task-uri. Continue reading »

Cum se alege culoarea potrivita pentru casa?

Cum-se-alege-culoarea-potrivita-pentru-casa
Suntem convinsi ca vi s-a intamplat sa treceti pe langa case in culori stridente care ies complet din peisaj si v-ati intrebat ce au gandit proprietarii cand au ales aceasta culoare pentru exterior.

Teoretic se poate alege orice culoare pentru exteriorul casei si daca mergeti pe principiul e casa mea si o zugravesc cum vreau in mod cert nu veti tine cont de celelate cladiri din jur sau de mediul in care este construita casa.

Pentru a vedea toata gama de culori in care puteti vopsi o casa va recomandam sa intrati pe Adrenco Design. Continue reading »

Modernism si postmodernism in arhitectura

Modernism si postmodernism in arhitectura
O data cu inceputurile secolului XX, planuri si linii noi de gandire arhitecturala au fost generate de emfaza arhitecturii revivaliste si a decorarilor elaborate, servind ca precursori ai ceea ce numim astazi, arhitectura moderna. Asociatia mestesugarilor germani din acele timpuri, cunoscuta si ca “Deutcher Werkbund” si-a adus un aport important.

Aceasta a fost fondata in anul 1907. Ideea si conceptul de “design industrial” se naste aici. Urmand aceasta cale, scoala Bauhaus, fondata in Weimar – Germania in 1919, a redefinit granitele arhitecturale stabilite deja in istorie. Continue reading »