Ce rezervoare wc alegem?

Ce rezervoare wc alegem?
Atunci cand vorbim despre rezervoare wc in mod clar cu totii stim la ce anume ne referim. Poate ca unii dintre noi inca isi mai amintesc de rezervoarele vechi din fonta cu flotor pe care le detineam in casele noastre in urma cu cativa ani, si probabil ca astazi sunt cu totii uimiti de felul in care tehnologia a lucrat chiar si in acest caz.

Trecerea de la rezervoare wc din fonta la rezervoarele din PVC pe care le avem astazi a fost una destul de usoara, acest lucru aducand cu sine mai multe beneficii. Pe de o parte criteriul estetic a fost mult imbunatatit. Nimic suspendat in aer, niciun obiect vopsit care se exfoliaza din pricina umezelii, nu tu urme de condens. Continue reading »

Ce faci cand ai nevoie de hidrofoare de mare presiune?

pompa hidrofor jet110

De ce avem nevoie de aceste hidrofoare de mare presiune?

Una dintre cele mai frecvente situatii pe care le putem intalni atunci cand locuim la casa, tine foarte mult de presiunea apei pe care o utilizam.

Daca casa noastra este alimentata cu un hidrofor de mare presiune insa aceasta lipseste, atunci se prea poate ca hidroforul sa fi suferit vreun defect, insa in cazul in care aceasta ipoteza nu este una valabila, atunci poate folosirea de hidrofoare de mare presiune s-ar putea sa fie cu adevarat o solutie pentru noi. Continue reading »