Ce poze trebuie sa cuprinda albumul foto al familiei?

Albumul foto al familiei este extrem de important, pentru ca acolo sunt pastrate cele mai importante fotografii, in care apar toti membrii familiei in diferite momente importante din viata familiei.

De regula, atunci cand vine vorba despre albumul de familie, fiecare il poate organiza in functie de preferinte. Exista de exemplu familii in care albumul de familie incepe cu doua trei poze de la nunta parintilor.

Acesta este de regula primul eveniment important din viata de familie, pentru ca este practic momentul in care se infiinteaza familia cu forme legale, asa ca este necesar sa apara si asemenea poze in album.

Continue reading »

Sfaturi pentru fotografia de nunta

Sfaturi pentru fotografia de nunta

Casatoria este acel moment care uneste destinele unui cuplu de indragostiti pentru totdeauna, iar fiecare cuplu care se casatoreste isi doreste ca pe langa petrecerea de nunta alaturi de cei dragi, sa ramana la sfarsit si cu o serie importanta de amintiri, despre cea mai frumoasa zi a lor de cuplu.

Pentru ca totul sa fie perfect, o nunta trebuie sa aiba si un fotograf profesionist, care sa imortalizeze cele mai tari momente, pentru ca proaspatii casatoriti sa isi aduca aminte cu drag de acele momente, si sa aiba un album foto de invidiat de la nunta lor.

Cu siguranta sunt mai multe agentii care pun la dispozitia mirilor servicii de tipul foto nunta, sau se pot gasi tot felul de fotografi care sa lucreze pe cont propriu si sa faca poze la nunti, insa un fotograf de nunti trebuie sa indeplineasca anumite cerinte pentru a se descurca perfect. Continue reading »