Cum sa prelungesti durata de viata a smartphone-ului?

Cumpararea unui nou telefon poate fi o alegere dificila mai ales din cauza afluxului de producatori care pompeaza noi modele trimestriale sau anuale. Acest lucru devine deosebit de dificil deoarece tehnologia evolueaza atat de rapid incat telefoanele mobile devin depasite foarte repede.

Adaugam la toate acestea faptul ca exista o multitudine de modele de telefoane mobile pe piata la un pret competitiv si accesibil, cat si huse samsung sau iphone de orice fel. Cumparatorii pot deveni usor confuzi in timpul procesului de cumparare.

Un alt factor important de luat in considerare in timpul achizitiei este de a va asigura ca telefonul mobil va tine o perioada destul de lunga de timp si nu va ceda la prima problema.

Continue reading »

Unele dintre cele mai bune carcase pentru iPhone 7

Unele dintre cele mai bune carcase pentru iPhone 7

Un iPhone 7 este un smartphone premium, construit la cele mai inalte standarde de calitate. Daca esti proaspatul posesor al unui astfel de device, felicitari! Sa-l stapanesti sanatos! Ne permitem insa, sa iti dam un sfat: protejeaza-l cu o carcasa de calitate, merita investitia. Esti in cautarea celor mai bune accesorii telefoane? Acceseaza AccesoriiGsm.ro.

Apple Smart Battery Case. Continue reading »

Ce probleme au produsele in lichidare de stoc?

Ce probleme au produsele in lichidare de stoc

Lichidarea de stoc prin reducerea preturilor are ca efect vanzarea rapida a intregului stoc de produse sau a unei parti din acesta. Accesorii telefoane sunt produse care pot fi in lichidare de stoc, ceea ce inseamna ca puteti beneficia de preturi mai mici, in masura in care gasiti ultimele produse disponibile, fie ca sunt display-uri, carcase, huse, casti, touchscreen-uri, acumulatoare, etc.

In general, o lichidare de stocuri poate produce aglomeratie pentru ca preturile se reduc, reducerile pot fi uneori substantiale pana la 50%. Aceste accesorii de telefoane care sunt in lichidare de stoc sunt foarte cautate pe piata, sau sunt la promotii care daca se sunt pe final, inseamna ca se epuizeaza relativ rapid. Continue reading »